Enigmik: The Bunker

La veritat és que això del Room Escape es una mica addictiu, per això no vam trigar ni un mes en tornar-hi, així que després del nostre bateig, ens vam llançar de cap a Enigmik: The Bunker. Vam escollir Enigmik per les bones referències que teniem, així que, tot i que encara no tenim massa experiència com a grup, vam decidir provar-lo.

Aquest cop ens posem a la pell d’un grup d’elit amb la missió d’entrar al bunker de la doctora Betsy Smith, una científica que ha creat un material molt perillos (anomenat NW6) que hem de recuperar abans que ella el pugui vendre al mercat negre, però hem de fer-ho rapidament o quedarem atrapats per sempre!

Amb una ambientació excel.lent i uns reptes molt ben equilibrats, The Bunker és una Escape Room molt sorprenent, sobre tot al principi de l’experiència, i els que l’heu provat ja sabeu de què parlem. Tot el que ens trobem és molt col.laboratiu i us assegurem que si no col.laboreu entre vosaltres no sortireu mai d’aquesta sala.

Nosaltres vam entrar amb la incertesa de què ens trobariem, i al principi ens vam encallar (com ja és habitual en nosaltres), però després poc a poc cadascú va anar fent el seu rol i vam aconseguir sortir en el temps establert. Val a dir que la casualitat va fer que ens desviessim de la pista, doncs vam obrir un cadenat de pura xamba, però això impedia la resolució d’altres pistes, un avís ben donat ens va redreçar…
D&MBunk

Valoració (sobre 5*)
Ambientació: 4,5*
Jugabilitat: 4,5*
Dificultat: 4*

El millor: Reptes molt ben equilibrats. Col.laboracó imprescindible.
El pitjor: No poder tornar-lo a fer.
Data: 25/09/2015

Molt recomanable per a tothom. Una experiència inolvidable.

Anuncis

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s