Clue Hunter Bcn. El juego de Seed: Sótano

 

La crida del Doctor Seed va arribar per a dos dels nostres components i de seguida es van dirigir a una de les sales que han obert recentment les seves portes: Clue Hunter Bcn, tot i que a València ja fa temps que funciona amb molt d’éxit!

Comencem a resoldre enigmes abans d’entrar (un detall molt curios que ja experimentareu). Una ajudant del Doctor ens reb de manera molt amable i simpàtica i ens explica la dinàmica de la prova, i de seguida baixem al soterrani per formar part de l’experiment del Doctor Seed…

…De sobte ens trobem a una sala petita, i una pista clandestina ens porta a una altre i a poc a poc anem resolent enigmes que ens porten a la resolució final del nostre experiment. Ens vam trobar amb molts cadenats però no és feien pesats ja que la varietat en l’obtenció dels codis mantenia l’emoció. Val a dir que alguns els vam trobar abans d’hora per casualitats de les pistes en el joc, i d’altres ens van haver d’ajudar, tot i que no massa… Però finalment vam sortir airosos de l’experiment amb un temps de 51 minuts! Tota una gesta dragonil! De fet vam assolir el nivell Sherlock Holmes!

A destacar que a ClueHunter disposen de dues sales amb les mateixes proves, per poder fer competicions de grups, tot i que una és més petita que l’altre. Nosaltres vam jugar a la petita que és ideal per a grups de 2-3 persones, i la gran la fan servir per a grups una mica més grans (4-5). També és molt destacable un petit espai de jocs per a nens a on podeu deixar la vostra prole mentre vosaltres feu el joc… Ens sembla una idea fantàstica!!

12733546_437713429771493_19089985744820716_n

20160313_165305

Valoració (sobre 5*)

Ambientació: 3.5*
Jugabilitat: 4*
Dificultat: 3.9*

El millor: Posada en escena. Història.
El pitjor: Pocs reptes mecanics.

Molt recomanable per a grups petits i per a iniciar-se en room escape.
Data: 13/02/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s