Clue Hunter: El Tesoro de Calicó Jack

Tornàvem de nou a visitar els nostres amics de Clue Hunter Barcelona per participar en una trobada molt especial, una trobada amb molts dels nostres col.legues blocaires per ser el primer en trobar el tresor perdut d’en Calicó Jack!

Els grups participants van ser SK.Pistas, Roomescapers, Unlocker Monkeys, Escape DobleCheck, Allyouneedisaescape, Escape Room Fanatic, Die Helden i per soposat, nosaltres.

L’ambient a l’arribar va ser del més distés i favorable per a coneixer-nos entre nosaltres. La veritat és que era la nostra primera trobada de blocaires i no volem que sigui la darrera!

El tesoro de Calicó Jack, és un joc competitiu en el que de 2 a 8 grups de com a màxim 5 persones lluiten contra el rellotge per ser els primers en trobar el tresor perdut del Capità Calicó Jack. És evident que no pot haver-hi gaire ambientació, però sí que hi ha un passi audiovisual inicial, en el que ens posen en situació, i un altre final, en el que ens expliquen la resolució dels enigmes plantejats.

El joc va començar amb els nervis propis d’un event com aquest i com era d’esperar al principi ens vam bloquejar una mica, tant per les presses com per la nostra marmotil condició. Però després de l’estorament inicial, vam començar a trobar totes les pistes a poc a poc i vam acabar el joc just en el temps! (60 min!!!). Val a dir que els guanyadors de la prova van ser SK.Pistas amb 20 minuts de coll!! Però tot i així la resta de grups vam poder gaudir del temps establert per acabar la prova. I per acabar-ho d’adobar els guanyadors van compartir el tresor amb la resta de buscadors! Nosaltres vam ser els últims, però ens ho vam passar com si haguessim guanyat!

D&MCalico01
D&MCalico02
D&MCalico03
D&MCalico19

D&MCalico04

En aquest cas no podem valorar el joc com si fos un Room Escape normal, doncs hi han certes divergències, de tota manera us ho recomanem per a grups nombrosos i per a dinàmiques de team building, i perquè no, també per desafiar a aquell grupet amb el que teniu cert pique!

Data: 10/03/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s