Mystery Escape: El Misteri de la Mansió

Una delegació dels  D&M vam decidir aprofitar el descompte que ens ofertaven Mystery Escape i Sk.Pistas (des d’aquí, gràcies altre vegada) per anar a alliberar l’ànima de Marie i, de passada, acabar d’estrenar les samarretes.

El primer que ens sorprèn és l’entrada. Aquesta vegada no es tracta d’una persiana a mig baixar on piquem no gaire segurs d’on està el local. L’Av. Diagonal 111-113 està presidida per un cartell gegantí que no deixa lloc a dubtes. Aquest és el punt on ens reunirem per rescatar l’ànima de Marie.

Una vegada dins ens rep el Game Master, que amb un marcat accent francès i un guió ben aprés, ens explica les normes del joc i la història de Mystery Escape.

Entrem a la sala on un vídeo lleugerament truculent (a nosaltres ens va recordar a la cinta de “The Ring”) dóna temps al Game Master a arribar a la sala de control, però a nosaltres no ens aporta res referent a la història ni a l’ambientació.

La sala no és gaire gran, però està ben ambientada, senzilla però correcte. Tots els enigmes estan ben lligats i responen a un patró lògic i coherent amb l’argument principal.
No és una sala fàcil, però els enigmes són assequibles i bastant originals. En cap cas és imprescindible la col·laboració entres els membres de l’equip per resoldre.

Hem de destacar que a la pantalla on corre el temps, hi ha també una gràfica amb la progressió del joc, per tal de calcular el % que ens queda per resoldre. Evidentment això tan sols pot fer-se servir en els jocs lineals com era el cas, però ens va semblar una gran idea.

Tot i que es tracta d’una bona sala, està clarament dirigida a fer Team Building. Consta de 4 sales idèntiques perquè puguin competir entre ells 4 equips. Al tractar-se d’un enfocament empresarial (tot i que també tenen molt èxit últimament els comiats de solter) el preu és excessiu i poc justificat. Entenem que per una empresa surt més econòmic que altres experiències de cohesió d’equips, però per grups particulars el preu és desorbitat.

En resum, una bona sala si es disposa de codi descompte.

Mystery Escape - Equipo Dragones y Marmotas.1

Valoració (sobre 5*)

Ambientació: 4*
Jugabilitat: 4*
Dificultat: 4*

El millor: enigmes originals i coherents
El pitjor: El preu
Sala BLANCA si demanem eliminar el vídeo inicial.

Data: 26/05/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s