Encerrado. El Veneno Mortal

Àvids de viure una nova aventura ens vam endinsar en el cau d’un assasí perturbat buscant l’antídot per l’Annabelle, una pobre noia a la que el malvat ha infectat amb un Veneno Mortal (no vam entendre molt bé perquè ella, és el que tenen els malvats).

Només arribar ens va rebre el Game Master, el Boris, que ens va explicar llargament com actuar en una escape room i ens va anunciar que podíem entrar amb els mòbils per fer-los servir de llanterna.
Aquesta indicació ens va deixar ben parats, no tan sols podíem entrar els mòbils, sinó que, a més ens ho recomanaven!
Val la pena fer notar, tot i que aquells que ens seguiu ja ho sabeu, que a la D&M Sílvia no li agraden gens les sales fosques així que ja no començavem amb bon peu…

Es van obrir les portes i van començar els enigmes. Bé, més que enigmes els codis i cadenats, perquè val a dir que exceptuant un honrós final, i alguna que altre prova més elaborada, la successió de sales no aportava res més enllà de trobar i provar codis numèrics i claus (si hi havia una lògica entre tants nombres, ho sentim però no la vam saber trobar).

Ens sembla original que un personatge extern, en aquest cas l’assasí de l’Annabelle, sigui l’encarregat de donar les pistes, un perturbat que es diverteix donant unes pistes que ens ajudaran a salvar a la noia que vol matar. Les ajudes estaven limitades a 5 pistes (fet que ens va semblar bé, no és pas un tour guiat, així que pensem una mica) però tots els membres de l’equip havíem d’estar reunits a la mateixa sala, mirant a càmera i demanant la pista a l’hora. Tenint en compte que ens va faltar 1 minut per sortir (no exagerem, teníem l’últim codi i faltava introduir-lo, endevineu on?) aquesta pèrdua de temps i estratègia ens sembla absurda.

No cal dir que no vam salvar Annabelle, però ja sabeu que això no ens és determinant per dir si un joc ens ha agradat o no.
En conjunt ens va semblar un joc on la dificultat no es trobava en els enigmes sinó en la foscor i en materials importants collats a la paret, poc manipulables, amb manca de lògica, i ens va recordar vagament a altres sales (no direm quines) en plantejament i alguns reptes…
I sobre tot ens sembla incoherent amb l’esperit de qualsevol room escape demanar als jugadors que facin servir els seus mòbils com a llanterna, no costa gaire comprar tres llanternes barates a qualsevol basar i amagar-les per la sala.

encerrado

Valoració (sobre 5*)
Jugabilitat: 3
Dificultat: 3
Ambientació: 2,5

El millor: L’enigma final.
El pitjor: Mòbils com a llanterna! Masses cadenats. Poca coherència…

Creiem que no és un room massa recomanable.

Sala VERMELLA. Si al final us decidiu, no aneu amb nens.
Data 18/05/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s