Claustrophobia. The Bootleggers

Per tots aquells que, com nosaltres, ho desconeixeu, els Bootleggers eren aquells individus que desafiaven la llei seca transportant alcohol d’amagat. Una feina que agraïen molts i perseguien molts altres.

Estem als bojos anys 20 i les coses no poden anar millor per la nostra família, la nostra destil·leria il·legal no para de treballar i ens estem fent un nom en el submón de Chicago. Les famílies rivals ens envegen però no tenen res a fer davant la nostra xarxa d’aliats i contactes.
Però, què ha passat? Ens hem tornat massa confiats i els nostres principals rivals ens han atrapat! Hem de sortir d’allà abans d’acabar amb unes sabates de ciment al fons del llac Michigan. Els Iscapone se’n penediran d’haver intentat jugar-nos-la!

Els que ja coneixeu Claustrophobia no cal que us expliquem que han cuidat fins el més mínim detall, fotos, objectes, decoració, no han deixat res a l’atzar, fins i tot la música us transportarà a l’època. L’ambientació és espectacular i vius la història des del principi fins al final. I quin final senyors! Quin final!

Hi ha molt poques coses que us puguem explicar, excepte que val la pena entrar a jugar. No us limiteu a buscar la porta de sortida. Qui no ha somniat en ser el dolent de la pel·lícula? Aquí podreu fer-ho, aprofiteu!

La col·laboració és indispensable per resoldre les proves i tot té una seqüència lògica i coherent amb el que està passant. No trobareu cap candau, fet que és d’agrair ja que ens trencaria la dinàmica de la història. Les sales són amplies i lluminoses.

És una sala blanca, recomanada per tothom, tot i que l’inici podria espantar als més petits. Segur que si parleu amb el Game Master us sabrà trobar una solució ben senzilla (i si no que ens consultin que nosaltres tenim idees 😉

En definitiva una sala 100% recomanable. Tan sols un consell: sou GÀNGSTERS, penseu com a GÀNGSTERS!!!

Claustrobootleg1
Claustrobootleg2

Valoració (sobre 5*)

Ambientació: 5
Dificultat: 3
Jugabilitat: 4,5

El millor: vius totalment la història.
El pitjor: els següents rooms semblen molt poca cosa en comparació.

Recomanat per grups petits.
Sala BLANCA (adaptant el principi)

Vam tenir l’oportunitat de testejar la sala i observar com es jugava la versió actual. Val a dir que ens ha fet molta il·lusió veure com han acceptat els nostres suggeriments i veure els canvis a la sala. Ara Clustrophobia és una mica més nostra. Gràcies!

Data: 02/07/2016 i 22/07/2016

Anuncis

Hi ha un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s