VIVE TU ESCAPE: EL TESORO DE DRAKE

Encara amb l’adrenalina a tope després d’haver escapat d’una família de gànsters, ens dirigim a Vive tu Escape per posar-nos el lloro a l’espatlla, un pegat a l’ull i entrar dins el vaixell del capità Drake per robar el seu tresor amagat.

Ens esperen 4 sales diferents que expliquen una història lògica, coherent i ordenada.

La sala principal està molt ben cuidada amb molts detalls,  proves variades i originals que es poden resoldre en paral·lel.
Les dues últimes sales són molt pobres en comparació, tant en decoració com en enginy. La última especialment incoherent amb elements de fins a 3 cultures diferents!
L’escape demana manteniment urgent, hi ha peces que es desenganxen, mig esborrades o que s’atoren. Una llàstima que una presentació que s’intueix molt treballada, es vagi desgastant sense renovació. Alguna sala demana també una nova mà de pintura.

Vam trobar a faltar una mica de customització en alguns elements i cuidar la part del darrera dels jocs (els jugadors ho veuen TOT!).
Els enigmes són variats, originals i coherents. Responen en molts casos a cultura general, el que aporta realisme i permet guanyar una mica de temps, tot i que la resposta també es pot trobar remenant la sala.
La proporció candaus/elements mecànics està ben regulada, però hem de dir que les sales estan poc il·luminades, per poder veure les combinacions als candaus havíem d’apropar un llum!

A l’última sala el micro estava trencat i sospitem que també la càmera, el que ens va deixar una mica sols tenint en compte que ens vam trobar amb un petit problema logístic.
La sortida tampoc està cuidada, al obrir l’última porta ens trobem en un petit distribuïdor que ens permet sortir del tot o si ens equivoquem de porta, tornar a començar el joc.
En general, una bona sala que cal renovar i cuidar una mica més els detalls.

Vive tu escape

Valoració (sobre 5*)
Ambientació: 3,5*
Jugabilitat: 3.5*
Dificultat: 4*

El millor: bona coherència entre sales. La sala principal està molt treballada.
El Pitjor: cal una actualització d’alguns elements. A l’estiu fa MOLTA calor.

Sala BLANCA. Recomanat per grups amb una certa experiència.

Data: 02/07/2016

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s