ESCAPE SHOW (Teatre Poliorama)

Es pot traslladar l’emoció d’un room escape a un teatre? Ivan Tapia, ànima de cocolisto, ens demostra que sí!

Ens trobem a un teatre on un malvat assassí, James Room, ha deixat anar un gas tòxic i hem d’aconseguir escapar en tan sols 90’. L’única condició és no aixecar-nos del seient, tota la resta no és només permès, sinó molt recomanable.

Des del primer moment entenem que tots els espectadors som un grup amb un únic objectiu: sobreviure, la col·laboració és imprescindible. Obrim els sobres, el joc comença!

Crits, respostes en veu alta, signes, tot s’hi val i, mentrestant uns amfitrions d’excepció canten, ballen, ens llencen objectes i esperen el moment indicat per tallar-nos el cap (si us plau, si ens hem de morir que sigui prop del passadís, que és més fàcil de netejar)

L’hostessa i els Marcels ens observen, pregunten i ajuden, i el teatre es converteix en una carrera contra el temps i un munt de rialles. La cantarella en format “jingle” ens acompanya durant tota la funció i tots acabem tararejant el mateix ritme.

Un show amb proves originals i variades on acabem trobant l’antídot mentre compartim amb els companys de zona les nostres troballes.

Com a únic punt negatiu destacaríem que el responsable d’anotar es perd part del que està passant a l’escenari, però és clar, tot passa a un ritme tan vertiginós que ens hem de repartir la feina!

En definitiva, una molt bona proposta per un dissabte a la tarda, 90’ escapant amb el cul a la cadira i directes a sopar per comentar la jugada.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s