Intringulis: Petit Piaf Hotel

L’essència dels room escape és la col·laboració, però què passa quan la trenquem? Un escape room pot funcionar quan els jugadors actuen de manera individual i mirant per ells mateixos?
Intringulis ens col·loca en aquesta disjuntiva, tenim un objectiu comú, però la sortida serà individual, cada grup decidirà si vol cooperar o no…

Entrem a l’Hotel Piaf gràcies a la reserva realitzada per Tumejorroomescape (gràcies nois!) sense tenir molt clar si funcionarem o no com a un grup. Tan sols arribar ja ens entreguen maletes diferents que marcaran el nostre camí, no podem amagar objectes als altres companys però ningú diu que haguem de compartir el que sabem o descobrim.
La incertesa es va apoderant de nosaltres a mesura que avança el joc, fins i tot en un moment donant, estem tots convençuts que un dels nostres companys ens ha deixat endarrere. Així comencem a desconfiar els uns dels altres.
Proves individuals, altres de col·lectives. El temps avança i no tenim clar en qui podem confiar.
Sona el telèfon, qui l’agafa és qui té la informació. Tan sols ha indicat el temps restant o el game master ha donat alguna clau important?

Tot i que el nostre grup decideix col·laborar, els últims minuts apareix la nostra vena egoista i les traïcions estan a l’ordre del dia. Compartim allò que sabem o mirem de salvar-nos?
Tan sols direm que algú va decidir quedar-se a passar una temporadeta a l’Hotel Piaf…

Una sala molt ben ambientada, amb proves ben lligades i originals. La narració ens va atrapar i el fet de tenir un objectiu individual fa que cap dels jugadors acabi amb la sensació d’haver aportat poc al grup.

En definitiva, un room escape que trenca amb el concepte original, treu l’individualista que portem dins i que és un veritable imprescindible per tots els escapistes.

 

Valoració:
Jugabilitat: 5/5
Ambientació: 4/5
Dificultat: depèn…
Recomanat per a grups 4-5 persones amb certa experiència
Sala BLANCA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s