Átropos

Per tots aquells que ho desconeguin, Átropos  era una de les Moiras, les equivalents a les Parcas, és a dir aquelles que controlen el destí i qui talla el fil de la vida dels mortals.

Amb aquesta premissa al cap ens acostem a un nou room escape, Átropos, amb el neguit de no tenir clar què o qui trobarem.

Tan sols arribar, la game master ens informa que estem a punt d’entrar dins un somni (i, ja ho sabem, en un somni pot passar de tot) i per aconseguir estar sense cridar l’atenció ni despertar a qui està somniant haurem d’adquirir una personalitat determinada que ens ajudarà a fusionar-nos amb l’espai (i, potser a alguna cosa més,…)

Poc més podem dir sense trencar l’essència del room.  Sales originals, bons enigmes, proves mecàniques, una decoració deliciosa  i una manera de crear incertesa molt original i molt ben trobada. No és una sala de por, però…

És absolutament imprescindible la col·laboració i això com a equip ens encanta!

Quan van anar-hi (maig 2017) encara estava en rodatge i faltava pulir alguns detalls i omplir alguns espais buits però tot i això s’ha transformat en una de les sales imprescindibles de Barcelona, especialment per tots aquells que valoreu l’ambientació i renegueu dels cadenats.

No us la perdeu!

Ambientació: 4
Dificultat: 4
Jugabilitat: 4,5

Recomanada per grups de 4-5 amb certa experiència.
Sala VERMELLA

Data 25/05/2017

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s