Emotion!

Al barri de Gràcia de Barcelona, trobem la nostra última experiència: Emotion! Bé, nostra, nostra exactament no. Es tracta d’un room scape pensant exclusivament per nens d’entre 8-14 anys.

Arribem a l’entrada amb 5 nens de 7 anys que porten 2 mesos sense escola (amb el que això comporta, pares, ja ens enteneu). Crits, corredisses, abraçades, no poden contenir l’emoció!

La Carla, la game màster, no només no sembla espantada sinó que ens rep a tots amb un somriure d’orella a orella. Tota amabilitat, ens explica que els nens es queden amb ella i nosaltres podem tornar en una hora. Els nens segueixen sense poder contenir l’emoció. Estaràs bé amb tots 5? Segura? Truca’ns si cal!

60’ més tard ens trobem davant la porta de vidre del local. Els nens encara no han sortit.  Menys d’un minut d’espera i s’obre la porta. “Uaaaaooooo” “Ens ha sobrat 1 minut i 40 segons” “Com mola!!!” Somriures d’orella a orella, abraçades i picades de mà. La mateixa intensitat que quan nosaltres aconseguim completar una sala.

La Carla ens obre la porta als pares. Manté el  mateix somriure, sembla que ha aconseguit sobreviure a passar una hora tancada amb els minis.

Felicita a tots els nens i ens convida a passar a veure la sala i explicar-nos les proves que han fet. Els pares, morts de curiositat, entrem de seguida envoltats dels nens que no paren de dir-nos tot el que han fet i ens conviden a tocar, mirar i compartir la seva experiència.

Poc més podem dir sense fer spoilers, però la idea de la sala ens ha semblat molt original i ben pensada. Proves col·laboratives, diferents habilitats en marxa, objectes  a l’alçada dels nens.

La game màster els ha tractat en tot moment com petits adults, iniciant la tarda amb la conversa inicial que tots coneixem (com s’obren els candaus, parleu molt, tothom és important, aquest símbol vol dir “no tocar”). Ha entrat amb ells i els ha acompanyat des de dins donant les pistes quan calia i controlant perfectament els tempos. I ha aconseguit que els nostres fills sortissin dins del temps i demanant un altra experiència similar. Un 10!

SI li hem de posar una pega la tenim molt clara: tan sols tenen una única sala. Volem més!!!

Recomanada per: nens de 8-14 anys
El millor: una sala totalment pensada pels nens de cap a peus

El pitjor: volem més sales així!

Opinions dels nens:
“El millor room escape que he jugat mai” (6 jugats)

“Era difícil però les sales estaven molt ben pensades i era molt divertit! Ho recomano!”
“Amb els amics molt millor!”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s