Rooom Escape i Nens

Dues terceres parts dels D&M som pares de nens d’entre 3 i 7 anys. Quan arribem a casa, els nostres fills ens pregunten què és allò a que dediquem tant de temps i comentem amb tant entusiasme.

Com que ja portem uns quants rooms a les esquenes ens comencem a plantejar què passaria si ens acompanyessin… Tots sabem que els nostres fills són els més guapos, divertits i intel·ligents del món, però estan preparats per un room?

La primera cosa qdetective-kidsue haurem de tenir en compte quan entrem en un room amb nens és que anem a passar-ho bé i compartir una estona en família. Cal oblidar-se del temps i, segons lo inquiets que siguin els vostres fills, fins i tot de sortir en 60′!

Evidentment, l’edat dels nostres minis pot condicionar l’estada. Un nadó que portem penjant en la motxilleta (ergonòmica, si us plau) no ens distorsiona, però pot ser que algun adult hagi d’atendre les seves necessitats fisiològiques o resoldre el room mentre va cantant cançons de bressol.

Nens menors de 3 anys que ja caminen no considerem que siguin bons candidats (si algun room els ha tingut en compte en el disseny que ens avisi!). És una edat complicada en que tot va a la boca, es posen dits als endolls i les cantonades dels mobles queden a l’alçada de la cara. O porteu un «segurata» que es dediqui únicament al petit o pot ser perillós.

Els nens a partir de segon o tercer cicle de primària (9-10 anys) no hi ha dubte que poden ser uns grans membres de l’equip. Moltes vegades els ulls i la mentalitatescaperoomforkids infantil són una gran eina per resoldre enigmes.

Ara bé, què passa amb la franja 4-9 anys? Ells volen jugar, però poden?

En aquestes edats hem de tenir en compte diferents factors i, a partir d’aquí, el millor que podeu fer és consultar amb el game master que és qui millor coneix la seva sala.

– El lavabo no sempre és accessible des de dins del joc ni en tot moment. Compte amb les urgències infantils!
– A vegades les sales són molt petites i un nen tocant i desmuntant tot el que veu pot fer més nosa que servei. «Carinyo, recordes d’on ha sortit això?» «Qui ha esborrat les 3/4 parts del codi que ja teníem?!»
– Algunes sales no són recomanades per temàtica, però en hi ha altres que inclouen petits ensurts o imatges escabroses que a un nen d’aquesta franja d’edat poden fer-li passar una mala estona.

Com que no sabem aquests aspectes fins sortir de les sales, hem creat la següent classificació (sempre referida a la franja 4-9 anys)

Sala blanca: poden entrar nens amb vosaltres.
Sala taronja: sala de temàtica neutre que NO recomanem: petita, ensurts, massa complexa per nens, …
Sala vermella: sala clarament adulta.

Kuddlezzkinderfeestjes_Escaperoomforkids_3Evidentment, qui coneix millor als vostres fills sou vosaltres, així que l´ultima paraula és vostra, però a nosaltres ens hagués agradat conèixer abans d’entrar si la sala era o no familiar. Així que us convidem a revisar si la sala és blanca, taronja o vermella i donar-nos també la vostra visió. Us ho agrairem!!!

SALES BLANQUES
Escapa si puedes: Apartamento 97 Web Oficial Comentaris En Procés
Escapa si puedes: Agencia 29 Web Oficial Comentaris En Procés
Cronològic Web Oficial Comentaris D&M
Proyecto target Web Oficial Comentaris D&M
Enigmik: the bunker Web Oficial Comentaris D&M
La soga Web Oficial Comentaris D&M
Efuggium Web Oficial Comentaris En Procés
Mystery Escape (demaneu eliminar vídeo inicial) Web Oficial Comentaris D&M
Top Secret Web Oficial Comentaris D&M
Claustrophobia: The Bootleggers Web Oficial Comentaris D&M
ROOMIN Web Oficial Comentaris D&M
Vive tu Escape: El Tesoro de Drake Web Oficial Comentaris D&M
ClaustroEUPHORIA: Viatge a la Lluna Web Oficial Comentaris D&M
Magic Escape Web Oficial Comentaris D&M
Can Bruna Web Oficial Comentaris D&M
SALES TARONGES
Habitacion 73 Web Oficial Comentaris D&M
Retobox: Capitan Pessoa Web Oficial Comentaris D&M
White Rabbit: The Thinking Room Web Oficial Comentaris D&M
Claustrophobia Web Oficial Comentaris D&M
Juego Enigma Web Oficial Comentaris D&M
Ultim avís Web Oficial Comentaris D&M
Clue Hunter Web Oficial Comentaris D&M
Tolok Web Oficial Comentaris D&M
SCROOM Web Oficial Comentaris D&M
SALES VERMELLES
Encerrado: El Veneno Mortal Web Oficial Comentaris D&M
The House Of Whispers Web Oficial Comentaris D&M
Átropos Web Oficial Comentaris D&M
Anuncis